Onze visie

Sinds de oprichting van de Animatie Compagnie investeren wij in het professionaliseren van animatiewerk. Als trendsetter op het gebied van originele en professionele animatieprogramma's en conceptontwikkeling is dit belangrijk. Ook in het opleiden, plaatsen en begeleiden van onze recreatie-entertainers zoeken wij steeds vol enthousiasme naar vernieuwing en houden we de kwaliteit hoog..

Ons motto is 'goede sfeer laat zich organiseren'. En daar hebben we over nagedacht. Met andere woorden: goede sfeer is er niet zomaar. Goede sfeer kun je beïnvloeden en tegelijkertijd brengt het creëren van die sfeer en beleving professionele actie en handelingen met zich mee. Er komt echt iets bij kijken.

Met het ontstaan van de Goede sfeer Groep, waarin we onze bedrijven -Qui-Vive evenementen en attractieverhuur, opleidingsbedrijf Jelloo en online module Leisurehub- hebben verenigd, komen we nog meer tegemoet aan dit motto. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij meer uit onze diensten halen en je nog meer kwaliteit bieden. Je vind wat je zoekt op het gebied van animatie. Snel, eenvoudig, professioneel. Maar vooral persoonlijk en op maat.

 

Goede sfeer laat zich organiseren

Wij houden ons voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe concepten en programma's. Daarbij spelen onze recreatie-entertainers een cruciale rol. Zij brengen alles tenslotte in de praktijk. Naast duidelijke criteria voor het werven van toekomstige entertainers, is opleiding hierom een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Daarom scheiden wij de wervings- en planningsbelangen van objectieve opleidingseisen. 

Om dit te kunnen realiseren, besteden wij de opleiding van recreatie-entertainers uit aan de trainers van Jelloo. Omdat wij gebruik maken van onafhankelijke trainers kunnen wij altijd een objectieve beoordeling waarborgen.

Een goed programma is de basis voor een goede uitvoering van het recreatiewerk. Het moet niet alleen duidelijk en herkenbaar zijn voor de gasten, maar ook aansluiten bij jouw wensen. En tenslotte goed uitvoerbaar in de praktijk. Deze drie elementen maken programmeren tot een vak apart en dat heeft bij ons een hoge prioriteit. Met ons team werken we dagelijks aan uitgebalanceerde en goede programma's.

Met onze nieuwe online programmeermodule van Leisurehub delen wij onze kennis en kunde omtrent programmeren met jou in een grote database, waarmee je zelf een eigen programma eenvoudig en snel kunt samenstellen.