Elke dag genieten

Goede animatie begint met een gedegen voorbereiding en een uitgekiend programma. Programmeren is nooit hetzelfde. 

Ons creatieve team Programma Ontwikkeling bestaat uit deskundige professionals die precies aanvoelen wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Invulling, organisatie, vormgeving en strategie-ontwikkeling van animatie is immers hun vak. Zo bent u gegarandeerd van de nieuwste en beste animatieprogramma's. 

Wij staan aan de wieg van alle innovaties die er toe doen: professionalisering van training en begeleiding, programma-ontwikkeling, prachtige lay-outs, thematisch werken, crazy science, kids techniek, kindermusicals, kids experience, dans en minidisco. Daar zijn we trots op. Vooral omdat die ontwikkelingen niet stoppen. Zo hebben we een gepersonaliseerde kids experience gerealiseerd met eigen tv-uitzendingen op een park. Wij gaan gewoon door!

We onderscheiden 3 mogelijkheden bij het programmeren

Basis

basis

Elke dag genieten van een goed, gevarieerd, en professioneel animatieprogramma voor een aantrekkelijk tarief.

Inclusief uitgebreide draaiboeken  in de app voor u en voor uw team.
Goed en gemakkelijk.

 

Lees meer

Maatwerk

maatwerk

Een uitgebalanceerd programma, speciaal ontwikkeld voor uw bedrijf. Het sluit naadloos aan op uw wensen, inclusief gratis ondersteunende themamaterialen.

In één woord: Maatwerk.

 

Lees meer

Management

management

Huur een professional, een eigen vaste manager die uw hele animatiepakket van A tot Z regelt. De manager inventariseert en bestelt de materialen, maakt een spectaculair programma, plaatst de animatieteams en komt intensief begeleiden. Kortom, alles optimaal geregeld door een echte prof.

 

Lees meer

Zijn bovenstaande mogelijkheden niet precies wat u zoekt? Laat ons dan meedenken. Ons bedrijf is erop gericht snel te schakelen en creatief genoeg om samen met u een passend concept voor uw bedrijf te ontwikkelen.
Neem gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs.

Alles uitstekend geregeld!

Kids Experience & Musicals
Externe activiteiten
Activiteitenkit en Mediabibliotheek
Programma en draaiboeken in de app
Thematisch kledingpakket

Goede sfeer laat zich organiseren

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact