Dat vergeet je nooit meer!

Animatie is een belangrijk onderdeel van beleving.  Uw gasten ervaren een onvergetelijke vakantie. Animatie kan u helpen om te laten zien wat voor bedrijf u wilt zijn. In onze maatwerkprogramma's komt dat volledig tot uiting.

Bedrijfsbezoek
Al vroeg in het seizoen komt onze programmeur bij u langs om u en uw bedrijf te leren kennen, afspraken te maken en de basis van uw programma neer te zetten. Niks is ons te gek, alles is bespreekbaar. Onze teamleden van Programma-Ontwikkeling hebben veel praktijkervaring en zijn zeer creatief. De mogelijkheden zijn uitgebreid: met of zonder thema’s, een eigen animatieconcept, grootschalige (sport)evenementen, spetterende shows en altijd zeker van de nieuwste activiteiten.

Color Run

Programma en promotie
Uw programmeur ontwikkelt een conceptprogramma, dat u samen nauwkeurig doorspreekt. Hij past het programma aan tot u er echt tevreden over bent. Al ruim voor het seizoen kunt u uw programma in huis hebben en gebruiken voor publiciteit en marketing. Voor publicatie op uw website mailen wij u gratis een link. De vormgeving heeft ook onze aandacht, bij maatwerk hoort tenslotte een lay-out die past in uw bedrijfsstijl. Wij ontwerpen die speciaal voor u. Alle programma's ontvangt u in Word, zodat last-minute aanpassingen eenvoudig verwerkt kunnen worden. Kortom: een optimaal resultaat met een minimale tijdsinvestering van uw kant.

 

Lay-out Witte Berg

Goede sfeer laat zich organiseren

Nog meer sfeer en beleving

Evenementen, alles op z'n kop
Niet één hoogtepunt in een week, maar meerdere groots opgezette activiteiten, een evenement of zelfs een festival. Iedereen erbij betrekken is ons doel en met ons goed uitgewerkte programma en intensieve begeleiding is dat uitstekend haalbaar voor uw team. Grootschalige activiteiten die op het netvlies van uw gasten blijven staan.

Qui-Vive Vakantiespecials
Uw programmeur kan een goede combi maken met in het oog springende attracties van Qui-Vive en integreert deze in het programma. Dankzij de directe samenwerking met Qui-Vive evenementen  en attractieverhuur zijn er ongekende mogelijkheden om het programma nog spetterender te maken. 

Spontane interactieve acties
Dwars door het programma heen lopen onverwachte acties van het team die zorgen voor extra uitstraling. Met straattheater of veldjes-acties, game time of recordpogingen: allerlei interactieve verrassende acties over het hele terrein. Die spontaniteit zorgt gegarandeerd voor extra vakantiebeleving.
 

Professionele animatieproducten
Uw animatieteam maakt wekelijks decors en posters voor grote activiteiten, de wekelijkse bingo of de jaarlijkse touwtrek-wedstrijd. Ook dat kunnen we voor u regelen. Full color decors, vlaggen of posters voor een redelijke prijs worden voor de zomer kant-en-klaar afgeleverd.

Alles uitstekend geregeld!

Uw programmeur komt naar u toe
Analyse en inventarisatie van uw wensen
Afgestemd op de behoefte van uw gasten
Uw eigen unieke lay-out
Online handboeken, draaiboeken en themakleding

En zo maken we het u gemakkelijk

In het kort

 • We komen naar u toe om persoonlijk kennis te maken met u en uw bedrijf
 • Al uw wensen en verwachtingen bespreken we uitvoerig
 • Niks is ons te gek
 • We maken een conceptprogramma, dat bespreken we en passen we aan
 • U kiest de lay-out: een uniek eigen ontwerp of thematisch
 • Printklaar ontvangt u uw programma via e-mail of dropbox
 • In de app heeft u het programma en teaminfo altijd bij de hand

Praktische ondersteuning voor uw team

 • Uw programma en draaiboeken in de entertainer app
 • Extra uitgewerkte activiteiten in de app
 • Gratis activiteitenkit
 • Mediabibliotheek met posters, certificaten en muziek
 • Per week een nieuw draaiboek
 • Themakleding en themamuziek
 • Begeleiding: 3 keer in de 2 weken

Extra services

U kunt altijd op ons rekenen met telkens nieuwe activiteiten en de beste ondersteuning.

Musical

Kids Experience & Musicals

Kinderen in de spotlight.
Niets mooier dan je kind te zien stralen op het podium. Dat wil toch iedere ouder?

Lees meer

Theo App

App voor entertainers

Jongeren doen alles met hun smartphone of tablet, aangezien ze deze altijd bij zich dragen. In de Theo app kunnen zij alle programma's en draaiboeken gemakkelijk terugvinden.

Lees meer

Crea

Activiteitenkit en Mediabibliotheek

Met onze activiteitenkit en mediabibliotheek zetten we een nieuwe stap in professionaliteit.

Een kit vol kant-en-klare activiteiten voor uw team met prachtig ontworpen kaartjes en gebruiksklare spellen. Ook vertaald in het Duits!

In de mediabibliotheek vinden onze entertainers een website vol posters, certificaten, diploma's en showkaartjes voor alle mogelijke thema's en activiteiten. Handig, snel en qua tekst zelf aan te passen.
Kortom, ook op uw bedrijf levert dat kwalitatief een nog betere uitstraling op.

Leukermeer

Professionele promotie

Het gaat al lang niet meer alleen om de kwaliteit in de uitvoering; het complete plaatje moet kloppen. In combinatie met een animatieprogramma ontwerpen wij naar keuze een unieke lay-out voor uw bedrijf. Alles professioneel, kant-en-klaar en op tijd in huis.

Lees meer

QV

Qui-Vive Vakantiespecials

Absolute hoogtepunten, daarvan bent u verzekerd met de activiteiten van Qui-Vive.

Spelkussens, stormbanen, springkussens, maar ook specialisten op vele gebieden; altijd ruime keus voor een aantrekkelijk tarief.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact