Onze entertainers zijn het belangrijkst

Zij maken de vakantie van jouw gasten onvergetelijk! De Animatie Compagnie onderscheidt zich met  professionele training en intensieve begeleiding van onze animatieteams. Met onze enthousiaste en gemotiveerde entertainers, creatieve animatieprogramma's en een uitstekende ondersteuning en service zijn wij in staat om animatie perfect op maat te verzorgen. Geheel volgens de afspraken die we met jou maken.

Zelf entertainer worden? Bekijk hier onze vacatures!

De entertainers van de Animatie Compagnie

Recreatie-entertainers

RE

Creatieve, sportieve en actieve enthousiastelingen, geselecteerd na de verplichte basistraining en in staat om elk animatieprogramma vorm te geven.

Ontdek meer

Recreatieleiders

RL

Wil je dat jouw team goed wordt aangestuurd? Of zoek je juist een ervaren kracht die zelfstandig kan functioneren? Bekijk dan de mogelijkheden voor een recreatieleider.

Ontdek meer

Sport- & Tienterentertainers

SETE

Zoek je een echte sportspecialist of juist iemand voor de tieners. Misschien is het toevoegen van een sport- & tienerentertainer in het animatieteam dan iets voor jouw park!

Ontdek meer

Onze werkwijze; enthousiast én voorbereid

De animatieteams zijn bij de Animatie Compagnie in dienst en worden vakkundig begeleid door een team van professionele begeleiders. De begeleider is er om jouw tevredenheid te polsen en eventuele aandachtspunten te bespreken. Daarnaast is de begeleider er voor het team. Omdat een begeleider oog heeft voor zowel de werkdoelen als de persoon achter de entertainer, kan hij het beste uit het team halen.

De entertainers kunnen natuurlijk ook op elk moment via onze unieke Theo dAC App alle informatie inzien. Over jouw bedrijf, het programma en de draaiboeken.

Wij beschikken over een uitgebreide werving via verschillende kanalen. Via sociale media, websites voor studenten- en bijbanen, maar ook staan we op stagemarkten van verschillende opleidingen. Ieder jaar levert het weer leuke en enthousiaste entertainers op. En gelukkig zien we ook ieder seizoen onze bekende en vertrouwde meerderejaars entertainers terug.

Na een videogesprek met één van onze trainers of begeleiders nodigen wij hen uit op een trainingsweekend. In de training maken ze kennis met ons bedrijf en leren wij hen het belang van het organiseren van "goede sfeer".

Animatieteam

Alles uitstekend geregeld!

App voor entertainers en bedrijven
Activiteitenkit en Mediabibliotheek
Diverse handboeken
Vervanging altijd binnen 24 uur
Vast contactpersoon

Onze entertainers

onze entertainers Animatieteam dAC Animatieteam dAC re Animatieteam dAC re re re re re onze entertainers Animatieteam dAC re Animatieteam dAC re Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC

Waarom onze animatieteams?

Wat je mag verwachten:

  • Enthousiaste en allround opgeleide entertainers van minimaal 17 jaar
  • Geselecteerd na de verplichte basistraining animatie
  • Aankomst altijd een dag van tevoren
  • Programma op basis van een 36-urige werkweek per persoon
  • Activiteiten zijn gericht op alle doelgroepen

Begeleiding

De training is de basis, maar uiteindelijk moeten de entertainers het werk echt leren in de praktijk. Daarom is de begeleiding zo belangrijk. Onze begeleiders komen minimaal één keer per week langs bij alle teams. Entertainers kunnen bij hen terecht voor vragen over het programma, het werk, maar ook voor persoonlijke vragen. Ze geven ook aan behoefte te hebben aan die persoonlijke begeleiding. En gelukkig zien wij daarvan het resultaat: animatieteams functioneren beter met een eigen begeleider die altijd voor hen klaar staat. Onze begeleiders worden jaarlijks bijgeschoold. De meeste begeleiders zijn tevens trainer, wat hen de mogelijkheid bij uitstek geeft om het aangeleerde in de praktijk terug te kunnen zien of naar een hoger niveau te tillen.

Opleiding

Wij trainen al onze entertainers tijdens onze trainingsweekenden in Vlissingen. Onze eigen ruimtes zijn volledig aangepast aan onze trainingsdoel en -wensen. Er zijn speciale trainersruimtes, zodat we workshops in kleinere groepen kunnen verzorgen. In een grote zaal - mét podium, voeren we dansen en shows uit. Onze entertainers maken op deze manier kennis met alle aspecten van het animatiewerk.

Wij onderscheiden ons met onze trainingen. Onze trainers zijn opgeleid door Jelloo; een professioneel trainingsbureau, dat voor de start van elk seizoen begint met een weekend bijscholing van het trainersteam. 

De ervaring leert dat een weekendtraining het meest effectief is. Waarom? Omdat de sfeer, kennis en ervaringen zo het beste blijven hangen. Maar het opleiden van onze entertainers gaat verder in de praktijk door onze wekelijkse begeleiding.

Daarnaast hebben we onze eigen app: de Theo dAC app. Hierin vinden entertainers alle informatie en hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun werk optimaal uit te kunnen voeren.

 

Meer over Jelloo

Animatieteams

Goede sfeer laat zich organiseren

programma teaser
programma teaser

Animatieprogramma's

Onze programma's; elke dag genieten...

Goede sfeer, ontspanning, vermaak en entertainment. Dat zijn de wensen van vrijwel iedere vakantieganger.
Combineer een team met een professioneel programma!
 

Lees meer

Meer weten?

Laat je verrassen door ons unieke aanbod!
We komen graag bij je langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook jouw animatie positief bijdraagt aan de positionering van jouw park.

Contact