Onze entertainers zijn het belangrijkst

Enthousiasme staat voorop

We onderscheiden ons met professionele training en intensieve begeleiding van onze animatieteams

Zin om aan de slag te gaan!

Tijdens hun werkperiode worden onze recreatie-entertainers structureel ondersteund door deskundige begeleiders. Daarnaast kunnen ze op elk moment via onze unieke app alle informatie inzien. Over uw bedrijf, het programma en de draaiboeken.

Al meer dan 30 jaar levert onze uitgebreide werving ons jaarlijks vele aanmeldingen op van enthousiaste scholieren en studenten die op zoek zijn naar een uitdagende vakantiebaan. Na een videogesprek met een van onze trainers of begeleiders nodigen wij heb uit op een trainingsweekend.

In de training maken ze kennis met ons bedrijf en leren wij hen het belang van het organiseren van goede sfeer. Dit resulteert in een gezellig en sfeervol weekend, met vele gemotiveerde entertainers aan het einde.

Animatieteam

Goede sfeer laat zich organiseren

Waarom onze animatieteams?

Wat u mag verwachten:

  • Enthousiaste jongeren van minimaal 17 jaar.
  • Geselecteerd na de verplichte basistraining animatie
  • All-round opgeleide entertainers
  • Aankomst altijd een dag van tevoren
  • Programma op basis van een 36-urige werkweek per persoon
  • Activiteiten zijn gericht op alle doelgroepen
  • Wilt u een specialist? Kijk eens bij de verschillende functies.

Begeleiding

De training is de basis, maar uiteindelijk moeten de entertainers het werk echt leren in de praktijk. Daarom is de begeleiding zo belangrijk. Onze begeleiders komen minimaal 3 keer per 2 weken langs bij alle teams. Entertainers kunnen bij hen terecht voor vragen over het programma, het werk, maar ook voor persoonlijke vragen. Ze geven ook aan behoefte te hebben aan die persoonlijke begeleiding. En gelukkig zien wij daarvan het resultaat: animatieteams functioneren beter met een eigen begeleider die altijd voor hen klaar staat. Onze begeleiders worden jaarlijks bijgeschoold. De meeste begeleiders zijn tevens trainer, wat hen de mogelijkheid bij uitstek geeft om het aangeleerde in de praktijk terug te kunnen zien of naar een hoger niveau te tillen.

Opleiding

Wij onderscheiden ons met onze trainingen. Vanuit de praktijk geven wij aan waar de accenten moeten liggen en Jelloo, de professionele opleider, ontwikkelt vervolgens ons trainingsprogramma. Onze trainers hebben ruime praktijkervaring en volgden de specifieke trainersopleiding.

De ervaring leert dat een weekendtraining het meest effectief is. Waarom? Omdat de sfeer, kennis en ervaringen zo het beste blijven hangen. Maar het opleiden van onze entertainers gaat verder in de praktijk door onze wekelijkse begeleiding.

Daarnaast hebben we onze eigen app: de Theo app. Hierin vinden entertainers alle informatie en hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun werk optimaal uit te kunnen voeren.

 

Meer over Jelloo

Animatieteams

Alles uitstekend geregeld!

App voor entertainers en bedrijven
Activiteitenkit en Mediabibliotheek
Diverse handboeken
Vervanging altijd binnen 24 uur
Vast contactpersoon

Onze entertainers

onze entertainers Animatieteam dAC Animatieteam dAC re Animatieteam dAC re re re re re onze entertainers Animatieteam dAC re Animatieteam dAC re Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC Animatieteam dAC
programma teaser
programma teaser

Animatieprogramma's

Combineer een team met een animatieprogramma

Ons creatieve team is altijd op zoek naar vernieuwing en trends.
Ons doel is om met originele en actuele activiteiten uw gasten een fantastische tijd te bezorgen.
En dat komt in al onze animatieprogramma’s tot uiting.

Lees meer

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact