Actief en sportief in uitstraling, denken en doen

Sport en tieners komen nog beter tot hun recht op uw bedrijf met een specialist. Werkers die grote affiniteit en ervaring hebben met enerzijds sport en anderzijds tieners. Veelal wordt een sportentertainer gecombineerd met activiteiten voor tieners.

Sport is niet alleen maar sport, het moet wel op een recreatiemanier worden uitgevoerd. De accenten liggen toch echt anders dan bij een doorsnee sportvereniging.
Nog specifieker is het werken met tieners. Dat valt en staat met goede contacten, duidelijke communicatie en het actief betrekken bij activiteiten.

Waarom onze sport- en tienerentertainers?

Specifiek voor onze sport- & tienerentertainers:

  • Minimaal 19 jaar.
  • Geselecteerd na de verplichte basistraining sport/tienerwerk.
  • Tienerentertainers hebben een sportieve uitstraling, zijn ad rem en pro actief. Ze richten zich specifiek op tieners en zoeken actief ingangen voor activiteiten.
  • Sportentertainers hebben een uitstekende kennis van sportactiviteiten en voeren die uit met elke doelgroep op uw bedrijf.

En wij leren ze de kneepjes van het vak.

Relevante ondersteuning voor onze sport- & tienerentertainers:

  • Onze trainers en begeleiders hebben kennis en ervaring in het werken met tieners.
  • Met sport op een recreatiebedrijf zijn onze begeleiders ook uitvoerig bekend.
  • Draaiboeken van alle mogelijke tiener- en sportactiviteiten staan ook in de Theo dAC app.
header sport etertainer

Andere functies!

Recreatie-entertainers

recreatie entertainers header

Onze recreatie-entertainers zijn enthousiaste jonge mensen en allround getraind om een goed animatieprogramma uit te voeren voor alle doelgroepen.

 

Lees meer

Recreatieleiders

recreatieleider header

Wilt u dat uw team goed wordt aangestuurd. Of zoekt u juist een ervaren kracht zodat ze zelfstandig kunnen functioneren? Bekijk dan de mogelijkheden voor een recreatieleider.

 

Lees meer

Jongerenwerkers

jongerenwerker header

Heeft u veel 16+ ers op uw park. Ook hier kunnen wij veel voor organiseren en in dat geval adviseren wij om een jongerenwerker te overwegen.

 

Lees meer

Goede sfeer laat zich organiseren

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact