Actief en sportief in uitstraling, denken en doen

Sport- en tieneractiviteiten komen op uw park nog beter tot hun recht met een specialist. Entertainers met affiniteit met en ervaring in enerzijds sport en anderzijds tieners. Vrijwel altijd worden deze functies gecombineerd.

Sport is niet alleen maar sport, het moet wel op de "animatiemanier" worden uitgevoerd. De accenten liggen toch echt anders dan bij een sportvereniging.
Nog specifieker is het werken met tieners. Dit valt en staat met goede contacten, duidelijk afgestemde communicatie en het actief betrekken van de doelgroep.

Waarom onze sport- en tienerentertainers?

Specifiek voor onze sport- & tienerentertainers:

  • Minimumleeftijd van 19 jaar.
  • Geselecteerd na de verplichte en gespecialiseerde sport-/ tienertraining
  • Tienerentertainers hebben een sportieve uitstraling, zijn ad rem en pro actief. Ze richten zich specifiek op tieners en zoeken actief ingangen voor activiteiten.
  • Sportentertainers hebben een uitstekende kennis van sportactiviteiten en voeren deze uit met elke doelgroep op uw bedrijf.

En wij leren ze daarbij de fijne (animatie)kneepjes van het vak.

Relevante ondersteuning voor onze sport- & tienerentertainers:

  • Onze trainers en begeleiders hebben kennis en ervaring in het werken met tieners.
  • Met sport op een vakantiepark zijn onze begeleiders ook uitvoerig bekend.
  • Draaiboeken van alle mogelijke tiener- en sportactiviteiten staan ook in de Theo dAC app.
SETE

Andere functies!

Recreatie-entertainers

RE

Onze recreatie-entertainers zijn enthousiaste jonge mensen en allround getraind om een goed animatieprogramma uit te voeren voor alle doelgroepen.

 

Lees meer

Recreatieleiders

RL

Wilt u dat uw team goed wordt aangestuurd. Of zoekt u juist een ervaren kracht zodat ze zelfstandig kunnen functioneren? Bekijk dan de mogelijkheden voor een recreatieleider.

 

Lees meer

Jongerenwerkers

JW

Heeft u veel 16+'ers op uw park? Ook hier kunnen wij veel voor organiseren! In dat geval adviseren wij om een jongerenwerker te overwegen.

 

Lees meer

Goede sfeer laat zich organiseren

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact