Leisurehub staat voor je klaar

De modules van Leisurehub zijn snel en eenvoudig te raadplegen, op maat te maken en te bewerken. Een zelfgemaakt animatieprogramma, een gebruiksvriendelijke inschrijfmodule voor activiteiten, zwembad en horeca én een eenvoudige verhuurregistratie voor bijvoorbeeld fietsen, e-bikes en andere producten en diensten. En dan natuurlijk een eigen omgeving voor jouw gasten, waar ze alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben tijdens hun verblijf.

Iedereen kan zo met dit eenvoudig opgezette systeem aan de slag, ook jij!

Leisurehub

Je eigen animatie programma

Een eigen animatieprogramma in een handomdraai. Je stelt zelf een gevarieerd programma samen voor je gasten. In de database van de programmeermodule van Leisurehub zijn nu al ruim 1000 activiteiten terug te vinden. Er is een zoekfunctie die je helpt te selecteren op thema, doelgroep, seizoen/weertype en locatie. Je koppelt het ook makkelijk aan je eigen website, waarbij je ook je eigen activiteiten kunt toevoegen. Aan elke activiteit is een draaiboek gekoppeld, evenals een materiaallijst en indien nodig, bijlagen. Kies een lay-out en er staat binnen no-time een compleet animatieprogramma klaar!
 

Programmeermodule Leisurehub

Maar er kan meer met Leisurehub!

Inschrijfmodule

Koppel de inschrijfmodule aan je programma, zodat gasten makkelijk kunnen zien voor welke activiteiten inschrijving en eventueel betaling vooraf nodig is. Met de koppeling aan de Mijn Omgeving bied je hiermee duidelijkheid aan de gast en ontzorg je tegelijk de receptie.

Verhuurmodule

Via een online pagina kunnen de gasten de beschikbaarheid en prijzen van alle te huren producten inzien en direct reserveren. Indien gewenst kunnen zij meteen online afrekenen.

 

 

Mijn omgeving

Met de Mijn Omgeving bied je de gasten alle informatie die zij nodig hebben. Je kunt deze module geheel naar eigen inzicht invullen en beheren. Je bepaalt zelf de hoeveelheid informatie, de inhoud en de lay-out. Een volledig gepersonaliseerd mobiele (web)app, zeer gebruiksvriendelijk en met uitgebreide mogelijkheden, geheel op maat.

Leisurehub

Onze service

De drie modules van Leisurehub zijn met veel zorgvuldigheid gemaakt en hebben hun meerwaarde inmiddels bewezen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iets gebeurt, dat er onduidelijkheid is of een storing. In die gevallen zijn wij 24/7 te bereiken. Ook bij vragen over Leishurehub kun je altijd bij ons terecht. Doordat we gebruik maken van externe servers is de storingsgevoeligheid erg laag. De privacy voor de gasten is eveneens gewaarborgd. Gegevens worden, zoals wettelijk is bepaald, 30 dagen bewaard en daarna vernietigd. Dat heeft geen invloed op het dashboard; de statistieken blijven altijd zichtbaar.

Leisurehub dAC

Vragen of meer informatie?

Wil je meer informatie over Leisurehub of heb je nog vragen? Op de website van Leisurehub is nog veel meer te vinden!
Maar natuurlijk mag je altijd persoonlijk contact opnemen; we staan graag voor je klaar om je meer te vertellen over onze online modules.

Neem contact op!