Altijd met ruime ervaring en goed opgeleid

Onze recreatieleiders zijn entertainers met ruime ervaring die beschikken over leiderskwaliteiten waarmee ze het team aansturen. Zij zijn net als de entertainers onderdeel van het animatieteam en naast het uitvoeren van activiteiten, kun je van hen verwachten dat zij ook alles randvoorwaarden organiseren. Ze fungeren als aanspreekpunt en contactpersoon tussen jou, de gasten, het team en andere medewerkers. Met een recreatieleider haal je extra kwaliteit in huis.

Waarom onze leiders?

Bij onze recreatieleiders kan je op het volgende rekenen:

  • Ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van animatie activiteiten
  • Geselecteerd na de professionele leiderstraining door Jelloo
  • Zijn zijn verantwoordelijk  voor het programma, de materialen, de organisatie en uitvoering van de activiteiten
  • Ze sturen het animatieteam aan en zorgen voor een goede planning
  • Ze zorgen voor continuïteit in de kwaliteit van de animatie activiteiten

De leider is de schakel tussen ondernemer en het team. Je heb dus maar één aanspreekpunt!

Onze leiders worden uitstekend opgeleid en begeleid

Al onze leiders hebben naast de basistraining de speciale leiderstraining gevolgd, waarin het accent ligt op leiderschap, organisatie en kwaliteit van de uitvoering. Ook hier worden de accenten door ons aangegeven en vertaalt Jelloo dit in het opleidingsweekend voor de recreatieleiders in spe.

Begeleiding van de leider

Onze begeleiders hebben allemaal hun sporen verdiend in de uitvoering. Omdat ze hebben gewerkt als recreatie-entertainer kennen zij zodoende het klappen van de zweep. Voor de recreatieleiders hebben onze begeleiders zowel een coachende als een ondersteunende rol. Hierdoor realiseren wij nog meer beleving en sfeer op jouw bedrijf en tevens een constante kwaliteit in de uitvoering.

parallax RL

Goede sfeer laat zich organiseren

Vakbekwame leiders

Opleiding recreatieleiders

Bij de Jelloo training tot recreatieleider ligt enerzijds het accent op de kwaliteit van de uitvoering, samenwerking en een goede organisatie. Hoe haal je het beste uit je team, hoe werk je planmatig en verdeel je de taken? Hoe creëer je nog meer sfeer en beleving voor de gast? Het zijn intensieve workshops, geleid door ervaren trainers.
Na het eerste deel van de training gaan we een stap verder. We gaan verdiepen op het leidinggeven. En ook op het gebied van het sfeer creëren en beleving gaan we naar een hoger niveau.

In een klein of groot team

In een kleiner team neemt de recreatieleider zowel het voortouw in de planning en organisatie als in de uitvoering van de activiteiten. Hij stuurt het team aan en zorgt voor kwaliteit in de uitvoering.

Leiders in een groot team houden zich vooral bezig met de planning en organisatie van de animatie en het aansturen van het team. Qua uitvoering zijn ze verantwoordelijk voor de grotere evenementen en shows.

Andere functies

Recreatie-entertainers

RE

Creatieve, sportieve en actieve enthousiastelingen, geselecteerd na de verplichte basistraining en in staat om elk animatieprogramma vorm te geven.

 

Lees meer

Sport- & tienerentertainers

SETE

Zoek je een echte sportspecialist of juist iemand voor de tieners. Misschien is het toevoegen van een sport- & tienerentertainer in het animatieteam dan iets voor jouw park!

 

Lees meer

Jongerenwerker

JW

Zijn er veel 16+'ers op jouw park? Ook voor deze doelgroep kunnen wij veel organiseren! In dat geval adviseren wij je om een jongerenwerker te overwegen.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat je verrassen door ons unieke aanbod!
We komen graag bij je langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook jouw animatie positief bijdraagt aan de positionering van jouw park.

Contact