Altijd met ruime ervaring en gedegen opgeleid

Van recreatieleiders wordt veel gevraagd. U moet immers geen omkijken hebben en zeker zijn dat uw animatie goed georganiseerd is en tevens van een uitstekende kwaliteit.
Daarom ben je bij ons niet zomaar recreatieleider.

Waarom onze leiders?

Bij onze recreatieleiders kunt u op het volgende rekenen:

  • Ruime ervaring in het organiseren en uitvoeren van animatie-activiteiten.
  • Geselecteerd na de professionele leiderstraining door Jelloo.
  • Ze zijn verantwoordelijk voor het programma, de materialen, de organisatie en uitvoering van de activiteiten.
  • Ze sturen het animatieteam aan en zorgen voor een goede planning.
  • Ze zorgen voor continuïteit in de kwaliteit van de animatie-activiteiten.
  • De leider is de schakel tussen ondernemer en het team. U heeft dus maar één aanspreekpunt.

Onze leiders worden uitstekend opgeleid en begeleid

Al onze leiders hebben naast de basistraining de speciale leiderstraining gevolgd, waarin het accent ligt op leiderschap, organisatie en kwaliteit van de uitvoering.
Ook hier worden de accenten door ons aangegeven en vertaalt Jelloo dit in het opleidingsweekend voor de recreatieleiders in spe.

Begeleiding van de leider

Onze begeleiders hebben allen hun sporen verdiend in de uitvoering. Omdat ze hebben gewerkt als recreatie-entertainer en -leider kennen zij zodoende het klappen van de zweep. Voor de recreatieleiders hebben onze begeleiders zowel een coachende als een ondersteunende rol. Hierdoor realiseren wij nog meer beleving en sfeer op uw bedrijf en tevens een constante kwaliteit in de uitvoering.

parallax RL

Goede sfeer laat zich organiseren

Vakbekwame leiders

Opleiding recreatieleiders

Hoge kwaliteit in de uitvoering en een vlekkeloze organisatie.

Bij de Jelloo RL-training ligt enerzijds het accent op de kwaliteit van de uitvoering, samenwerking en een goede organisatie. Hoe haal je het beste uit je team, werk je planmatig en verdeel je de taken? Hoe creëer je nog meer sfeer en beleving voor de gast? Het zijn intensieve workshops, geleid door ervaren trainers.

Na het eerste deel van de RL-training gaan we een stap verder. We gaan verdiepen op het leidinggeven. En ook op het gebied van het sfeercreëren en beleving gaan we naar een hoger niveau.

Recreatieleiders in een klein of groot team

In een kleiner team neemt de recreatieleider zowel het voortouw in de planning en organisatie als in de uitvoering van de activiteiten. Hij stuurt het team aan en zorgt voor kwaliteit in de uitvoering.

Leiders in een groot team houden zich vooral bezig met de planning en organisatie van de animatie en het aansturen van het team. Qua uitvoering zijn ze verantwoordelijk voor de grotere evenementen en shows.

Andere functies

Recreatie-entertainers

RE

Creatieve, sportieve, actieve enthousiastelingen, geselecteerd na de verplichte basistraining en in staat om elk animatieprogramma vorm te geven.

 

Lees meer

Sport- & Tienerentertainers

SETE

Zijn tieners een belangrijke doelgroep voor u of zoekt u een echte sportspecialist, dan is een sport- & tienerentertainer in uw team zeker een meerwaarde. U bent verzekerd van entertainers met affiniteit voor de doelgroep en specialistische kennis.
 

Lees meer

Jongerenwerkers

JW

U kunt een jongerenwerker overwegen als oudere tieners en jongeren prominent op uw bedrijf een rol spelen. Entertainers met kennis van deze specifieke doelgroep zijn dan absoluut een aanrader.
 

Lees meer

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact