Bram
Bram Minnes
Directeur

Op zijn achttiende kwam Bram werken bij de Animatie Compagnie. Eerst als entertainer op diverse bedrijven, later als recreatieleider. Na zijn opleiding kwam hij op ons kantoor en heeft daar allerlei functies vervuld. Zo heeft hij veel ervaring opgedaan. Sinds december 2015 heeft Bram de Animatie Compagnie overgenomen van zijn ouders en is hij eigenaar. Hij heeft de algehele bedrijfsleiding over dAC en sinds 2011 ook over Qui Vive. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de financiën.

Sip
Sip Minnes
Oprichter Animatie Compagnie, coördinator vormgeving en conceptontwikkeling

Sip is oprichter van de Animatie Compagnie en na het overdragen van het eigenaarschap aan Bram vooral actief op de achtergrond. Hij is nog altijd een klankbord voor Bram en andere teamleden en hij heeft een prominente rol bij conceptontwikkelingen. Daarnaast houdt Sip zich vooral bezig met onze vormgeving, alle vormen van publicaties en brochures.

Sien
Sien Minnes
Medewerker programma-ontwikkeling en acquisitie buitenland

Sien is getrouwd met Sip en verantwoordelijk voor animatie in het buitenland.  Ze is vaste contactpersoon voor de buitenlandse bedrijven en entertainers die over de grens aan het werk zijn. Daarnaast ondersteunt Sien onder andere de afdelingen publiciteit en programma-ontwikkeling.

Lilian
Lilian Minnes
Coördinator planning

Lilian is begonnen als entertainer en recreatieleider. Tijdens haar opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming liep ze bij ons stage. Vervolgens groeide ze door naar begeleider en trainer. Inmiddels werkt ze al jaren in ons vaste team en is nu coördinator van de planning. Daarnaast ondersteunt ze de recreatiemanagers en begeleiders.

Dennis
Dennis Schenk
Coördinator Trainingen en Recreatiemanager

Dennis is al sinds 1993 werkzaam bij ons. Eerst een aantal jaar als entertainer en later als projectleider. Daarnaast werd hij het vaste gezicht bij onze trainingen, waar hij al jaren coördinator is en zorgt dat alles soepel verloopt. Hij kan zijn creativiteit uitstekend kwijt in het ontwikkelen van programma’s en concepten. Tevens werkt Dennis als recreatiemanager en begeleider.

Sanne
Sanne Lautenslager
Coördinator Basis Animatie Programma's

Na veel praktijkervaring op te hebben gedaan als entertainer, hoort Sanne al jaren bij het vaste team van de Animatie Compagnie. Ze is verantwoordelijk voor alle Basis Animatie Programma’s (BAP) en de contacten met alle ondernemers met zo'n basisprogramma. Daarnaast ondersteunt ze bij de administratie van de Animatie Compagnie en Qui Vive. 

Lois
Lois Poortvliet
Coördinator werving

Met een opleiding tot Grafisch Vormgever op zak, is Lois een waardevolle aanvulling van ons team. Naast Grafische Vormgeving, houdt Lois zich vooral bezig met het werven van entertainers en de planning. Ze onderhoudt contacten met diverse opleidingen en zorgt voor onze aanwezigheid op Facebook en Instagram. 

Eline
Eline Dorreman
Medewerker programma-ontwikkeling en trainer

Eline is een aanwinst in ons team van programmeurs. Tijdens haar werkperiode als entertainer en recreatieleider heeft ze laten zien dat ze in staat is om sfeer en beleving neer te zetten: een uitstekende basis om door te groeien. Inmiddels is Eline ook opgeleid als trainer en volgt ze naast haar werkzaamheden een deeltijdopleiding Social Work.

Daisy
Daisy Peters
Coördinator programma ontwikkeling, recreatiemanager en trainer

Daisy werkt sinds 2012 voor de Animatie Compagnie. Al gauw groeide ze door tot recreatieleider en trainer waardoor ze een schat van ervaringen heeft opgedaan. Wij zijn blij dat ze bij ons in vaste dienst is gekomen in een zeer gevarieerde functie: Ze is inmiddels de coördinator van het team Programma Ontwikkeling, werkt ook als recreatiemanager, trainer en begeleider. Met haar HBO opleiding Dans is ze een waardevolle aanvulling op ons team.

Jeroen
Jeroen Lautenslager
Coördinator Qui Vive

Qui Vive groeide al snel uit tot een succesvol bedrijf dat niet gerund kan worden door één persoon. Voor de uitbreiding zochten we geen creatieveling met recreatiewerk-ervaring, maar juist iemand die van aanpakken weet. Die vonden wij in Jeroen, die ook nog eens over een paar gouden handen beschikt. Jeroen was in eerste instantie verantwoordelijk voor de loods, het onderhoud en de logistieke organisatie. Inmiddels is hij eindverantwoordelijke voor Qui Vive. 

Linda Nijssen
Linda Nijssen
Verkoop en Planning Qui-Vive

Linda is sinds februari 2019 bij ons in dienst gekomen. Na verschillende commerciële functies vervuld te hebben, had ze één doelstelling: 'plezier' verkopen. Dit heeft ze bij Qui-Vive gevonden! Als ze niet op kantoor is kun je haar altijd tegenkomen in Disneyland Parijs. Linda heeft namelijk een onvoorwaardelijke liefde voor Disney.