Inschrijfmodule

De komende tijd zal alles anders blijven. We willen gasten zo goed mogelijk vermaken, maar tegelijkertijd niet te veel gasten op één plek hebben en ook de druk op de receptie moet niet te groot worden. Speciaal voor de recreatiesector hebben wij de afgelopen tijd hard gewerkt aan een oplossing om u hierbij geautomatiseerd te ondersteunen. De oplossing die wij hebben bedacht is in het Hemelvaart- en Pinksterweekend uitgebreid getest en klaar voor de grote drukte in de zomer.

Wilt u in verschillende rondes knutselen? Uw gasten spreiden over de avond tijdens de bingo en van tevoren laten betalen? Uw gasten zichzelf in laten schrijven voor de verschillende rondes in uw zwembad? Het kan allemaal met de Leisurehub inschrijfmodule van de Animatie Compagnie! Regulering inschrijvingen In de inschrijfmodule kunt u een onbeperkt aantal activiteiten en een maximum aantal gasten toevoegen. Op deze manier heeft u per locatie en per activiteit in de hand hoeveel mensen er komen. Zodra het maximum is bereikt kan de activiteit niet meer geboekt worden.

Leisurehub

Beheer zelf uw activiteiten

Gastenpagina

Via een link op uw website kunnen gasten de activiteiten verkennen en inschrijvingen doen. Deze inschrijfomgeving is uiteraard voorzien van uw logo zodat het voor uw gast herkenbaar is. Op deze pagina zien uw gasten direct welke activiteit op welke locatie nog beschikbaar is en met hoeveel personen zij zich kunnen inschrijven. Door de koppeling met uw reserveringssysteem hoeven zij slechts hun achternaam en reserveringsnummer in te voeren. De rest van de gegevens lezen wij geautomatiseerd uit. Na inschrijving kunnen zij, indien u dat wenst, een mail krijgen met de bevestiging van de reservering. In deze mail zit ook een link om te annuleren, mochten zij onverhoopt verhinderd zijn. Uiteraard wordt deze plek dan weer online vrijgegeven.

Beheerpagina

U krijgt een inlogpagina waarin u alle activiteiten kunt beheren.
Stap 1 is het invoeren van locaties waar activiteiten kunnen plaatsvinden, zoals recreatieruimte, sportveld, bos, zwembad, horeca etc.

Stap 2 is het invoeren van een of meerdere activiteiten. Hier kunt u een locatie aan koppelen, een omschrijving geven van die activiteit en een afbeelding toevoegen.

Stap 3 is het maken van een dagprogramma. Per periode kunt u activiteiten op verschillende tijdstippen inplannen en daarbij aangeven hoeveel deelnemers zich maximaal kunnen inschrijven. Ook is aan te geven wanneer er gereserveerd kan worden. Zo kunt u vóór de zomer alles al aanmaken en pas geautomatiseerd vrijgeven op de tijden waarop u dat wilt.

Leisurehub 6

Privacy en betaalmodule

Privacy

Uiteraard moeten wij zorgvuldig omgaan met de gegevens van u en uw gasten. De software kan uitsluitend uitlezen wat noodzakelijk is voor de reservering zoals naam, mailadres, telefoonnummer etc. Deze gegevens zullen wij gedurende 3 weken na afloop van de activiteit opslaan zodat er bij een eventuele Covid-19 uitbraak kan worden gezien wie er allemaal aanwezig waren. Na afloop van deze periode worden de persoonsgegevens verwijderd. Wel bewaren wij het aantal mensen dat zich ingeschreven heeft. Zo heeft u meteen een logboek over welke activiteiten goed bezocht zijn of wanneer de piekmomenten zijn in het zwembad.

Betaalmodule

Wilt u ook activiteiten toevoegen waarvoor betaald moeten worden, dan is dat uiteraard geen enkel probleem. U dient hier zelf een betaalaccount voor aan te maken bij Mollie, Nederlands grootste online betaalmodule. De inschrijving bij Mollie is gratis, u betaalt alleen een vast bedrag per transactie. U kunt dit dan instellen op uw beheerpagina en zo is het mogelijk om van tevoren te laten betalen voor de bingo, ponyrijden, een uitstapje enz. U krijgt dan rechtsreeks via Mollie uitbetaald zonder tussenkomst van ons.

Leisurehub 2

Wat kunt u nog meer verwachten..

Wat kunt u nog meer verwachten?

  • Zelf inlogprofielen aanmaken en zelf bepalen wie welke rechten krijgt
  • Inschrijvingsoverzichten zijn te sorteren, uit te lezen op mobiel of als PDF te exporteren
  • Zelf bepalen welke inschrijfvelden u wilt tonen
  • Ook te leveren in de talen Frans, Duits en Engels
  • Altijd een actueel overzicht met inschrijvingen
  • Dashboard met statistieken
  • Alles is zelf in te voeren en aan te passen, zonder tussenkomst van ons
  • Geen druk op de receptie of rijen voor zwemarmbandjes
  • 100% online door hosting bij externe servers
  • 24/7 hulp bij storingen

Kosten

De kosten voor het gebruik van deze software zijn eenmalig € 200,- excl. BTW voor de rest van 2020. Zo kunt er dit hele seizoen gebruik van maken! Voor de gastenpagina in een vreemde taal vragen wij € 50,- instelkosten per taal.

Verhuur- en Horecamodule

Het blijft niet alleen bij een module voor het inschrijven van gasten. Wij zijn in de afrondende fase van een verhuurmodule en een horecamodule. Ook deze zal toegespitst zijn op de recreatiesector en het mogelijk maken om gasten eenvoudig online te laten reserveren en betalen voor een tafel in het restaurant of huren van bijvoorbeeld fietsen, steppen, tennisbaan, BBQ, boten etc. Medio juni zullen wij u hier verder van op de hoogte brengen.

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in de reserveringsmodule, ontvangt u graag een demo of heeft u nog vragen? U kunt contact opnemen met Bram Minnes via bram@goedesfeer.nl of 06-52093731.

Leisurehub 4