'Theo dAC App' overal, direct en compleet

Om de informatie voor zowel de recreatiebedrijven als entertainers zo goed en snel mogelijk weer te geven, hebben wij onze eigen app ontwikkeld; de Theo dAC App! 
De app is te vinden onder de naam 'Theo dAC' en is gratis te downloaden in de Apple Store en in de Google Play Store.

App voor bedrijven

Het is fijn om alle gewenste info direct bij de hand te hebben. Ook onze vakantieparken kunnen de dAC-app downloaden voor smartphone of tablet. Alle praktische informatie over jouw aanvraag, wie je vaste contactpersoon is, het team en jouw programma in een oogopslag! Tevens is er een compleet overzicht van de activiteiten met draaiboeken vinden.

app bedrijven

App voor entertainers

Om onze mensen goed voorbereid op pad te sturen, hebben wij een unieke app ontwikkeld voor onze recreatie-entertainers: de Theo dAC App. In deze app vinden onze entertainers alle informatie die ze nodig hebben. Programma’s en draaiboeken hebben ze direct bij de hand. Een database vol activiteiten en ook video's van de vele dansjes, maar uiteraard ook de bedrijfsinformatie van onze vakantieparken is er te vinden.

De app heeft al bewezen een grote meerwaarde te zijn. En elk jaar breiden we de mogelijkheden verder uit.

RE

Goede sfeer laat zich organiseren

Meer weten?

Laat je verrassen door ons unieke aanbod!
We komen graag bij je langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook jouw animatie positief bijdraagt aan de positionering van jouw park.

Contact