Een aanvulling op elk aanbod

Je wilt je gasten, zowel jong als oud, iets extra's bieden? Nog meer sfeer en beleving, voor een onvergetelijke vakantie?! Met de evenementen en attracties van Qui-Vive boek je zeker succes. 

Qui-Vive biedt een breed scala aan spectaculaire activiteitenpakketten met meerdere grote luchtkussens en action games voor een scherp tarief. Qui-Vive is een apart bedrijf binnen onze Goede Sfeer Groep. Door de nauwe band wordt hun grootschalige spektakel naadloos geïntegreerd in het animatieprogramma. De activiteiten zijn volledig verzorgd en de entertainers maken er altijd een feestje van. De teams van Qui-Vive worden net als de entertainers van de Animatie Compagne, getraind door Jelloo. 

 

Sweeper Qui-Vive

Nog meer spektakel

Naast verhuur van springkussens, zeskamspellen en speciale vakantiespecials regelt Qui-Vive nog meer bijzonder evenementen. denk hierbij aan activiteiten zoals een judo-clinic, DJ workshop, voetbal-clinic of een FIFA-toernooi. Ook een roofvogelshow, een workshop Brazilaanse percussie of een goochelaar behoren tot het aanbod.

Skills & Control Qui-Vive

Bekijk alle mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de vakantiespecials & specialisten die Qui-Vive jou kan bieden aankomend seizoen? Neem dan snel een kijkje!

Naar de website van Qui-Vive!