Qui-Vive evenementen en attractieverhuur

Bent u op zoek naar springkussens in thema, stormbanen of een stoere activiteit zoals lasergamen of archery tag? Qui-Vive heeft dit en nog veel meer gave attracties en spellen. Al onze luchtkussens worden jaarlijks gekeurd en van een keuringsrapport voorzien.
Daarnaast kan Qui-Vive ook compleet ontzorgen op het gebied van kinderfeestjes, ideaal wanneer je een keer geen inspiratie hebt en wel een origineel kinderfeestje wilt organiseren. Ook aan scholen heeft Qui-Vive gedacht met hun speciaal samengestelde scholenpakketten. Dit zijn speciale aanbiedingen van vooraf gemaakte pakketten waar je uit kan kiezen, maar je kunt ze ook volledig zelf samenstellen.

Naast het verhuur van de spelkussens, zeskamp-spellen, springkussens en speciaal samengestelde pakketten kunt u bij Qui-Vive ook bijvoorbeeld een Abraham, Sara, popcorn- of suikerspinmachines en andere toebehoren huren die uw evenement en/of feest compleet maken. Ook het huren van complete animatie acts en theatervoorstellingen die aansluiten bij het evenement op uw bedrijf, vakantiepark of feest behoren tot de mogelijkheid.

Hebt u een vakantiepark en wilt u uw gasten nog wat extra’s bieden? Dan is het inhuren van de vakantiespecials een echte meerwaarde voor uw park. De vakantiespecials van Qui-Vive bestaan uit spectaculaire activiteiten met stoere actie spellen en grote luchtkussens. Denk hierbij aan een wipe-it-out baan, battle games, bootcamp en workshops.

Daarnaast is het mogelijk om er een entertainer bij te huren. De entertainer begeleidt de activiteit, vermaakt de kinderen en zorgt voor de veiligheid. Kortom bij Qui-Vive vindt u alles om uw evenement, feest of bruiloft tot een succes te maken, voor zowel jong en oud!

Ga naar de website van Qui-Vive