Dat vergeet je nooit meer...

We bieden de mogelijkheid om een volledig afgestemd programma te laten ontwikkelen. Een compleet (thematisch) programma, dat aansluit bij jouw wensen en faciliteiten. Een programmeur komt speciaal op bezoek om alles samen door te nemen.

Alles tot in de puntjes geregeld!
Niets is ons te gek, dat merk je wanneer je met onze programmeur om de tafel zit om het animatieprogramma te bespreken. Onze creatieve collega's van Programma Ontwikkeling hebben veel praktijkervaring en ontwikkelen jaarlijks unieke programma's. Hiervoor houden zij trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en spelen daar met de activiteiten snel op in. Op deze manier krijgt iedereen altijd een bijzonder animatie-aanbod.

Bedrijfsbezoek
Al vroeg in het seizoen komt onze programmeur bij je langs om jou en het bedrijf te leren kennen, afspraken te maken en de basis van uw programma neer te zetten. Niks is ons te gek, alles is bespreekbaar. Onze teamleden van Programma Ontwikkeling hebben veel praktijkervaring en zijn zeer creatief. De mogelijkheden zijn uitgebreid: met of zonder thema’s, een eigen animatieconcept, grootschalige (sport)evenementen, spetterende shows en altijd zeker van de nieuwste activiteiten.

Color Run

Programma en promotie
Onze programmeur ontwikkelt een conceptprogramma, dat jullie samen nauwkeurig doorspreken. Hij past het programma aan tot jij er echt tevreden over bent. Al ruim voor het seizoen kan je het programma in huis hebben en gebruiken voor publiciteit en marketing. Voor publicatie op jouw website mailen wij gratis een link. De vormgeving heeft ook onze aandacht, bij maatwerk hoort tenslotte een lay-out die past in jouw bedrijfsstijl. Wij ontwerpen die speciaal voor jou. Alle programma's ontvang je in Word, zodat last-minute aanpassingen eenvoudig verwerkt kunnen worden. Kortom: een optimaal resultaat met een minimale tijdsinvestering van jouw kant.

 

Lay-out Witte Berg

En zo maken we het je makkelijk

Ons maatwerk programma op een rijtje:

 • Omgeving en faciliteiten worden verwerkt in het programma
 • Elk park een eigen programma-opzet
 • Wekelijkse aanpassingen/veranderingen worden door ons verwerkt
 • Uitvoering activiteit ook mogelijk door één persoon dus keuze uit meer activiteiten
 • Keuze uit alle thema's
 • Overleg tussen programmeur en park
 • Lay-out kan worden aangepast
 • Specifieke materiaallijst
 • Gratis themakleding

Naar keuze:

 • Mogelijkheid tot ontwikkeling van een eigen animatieconcept
 • Sfeerverhogers en Qui-Vive activiteiten worden verwerkt in programma, draaiboek en lay-out
 • Duitse vertaling
 • Ontwerpen eigen lay-out
 • Wij zetten het op maat gemaakte programma online in Leisurehub

Goede sfeer laat zich organiseren

Uitgelicht: Qui-Vive & Leisurehub

Qui-Vive vakantiespecials

Dankzij de directe samenwerking met Qui-Vive Evenementen en attractieverhuur zijn er tal van mogelijkheden om het programma nog aantrekkelijker te maken voor je gasten. De activiteiten zijn hierdoor aantrekkelijk geprijsd en wij verwerken de activiteit meteen in het programma.

 

Leisurehub

Liever zelf aan de slag met een animatieprogramma? Dat is mogelijk met onze online programmeermodule van Leisurehub! Jij hebt de tijd, wij leveren de kennis en kunde en delen deze via onze uitgebreide database. Meer weten over hoe je een eigen programma maakt met een eigen touch? Lees hier meer!

Alles uitstekend geregeld!

Uw programmeur komt naar u toe
Analyse en inventarisatie van uw wensen
Afgestemd op de behoefte van uw gasten
Uw eigen unieke lay-out
Online handboeken, draaiboeken en themakleding

Extra services

Je kunt altijd op ons rekenen met telkens nieuwe activiteiten en de beste ondersteuning.

Musical

Kids Experience & Musicals

Een andere wereld binnen handbereik!
Als ouder is toch niets mooier dan je kind (eren) te zien stralen op het podium? Onze musicals zijn al jarenlang één van de hoogtepunten in het animatieprogramma. En met de Kids Experience wanen kinderen zich even in een totaal ander wereld.

Lees meer

Theo App

App voor entertainers

Jongeren doen alles met hun smartphone of tablet, aangezien ze deze altijd bij zich dragen. In de Theo dAC App kunnen zij alle programma's en draaiboeken gemakkelijk terugvinden.

Lees meer

Crea

Activiteitenkit en Mediabibliotheek

Met onze activiteitenkit en mediabibliotheek zetten we een nieuwe stap in professionaliteit.

Een kit vol kant-en-klare activiteiten voor uw team met prachtig ontworpen kaartjes en gebruiksklare spellen. Ook vertaald in het Duits!

In de mediabibliotheek vinden onze entertainers een website vol posters, certificaten, diploma's en showkaartjes voor alle mogelijke thema's en activiteiten. Handig, snel en qua tekst zelf aan te passen.
Kortom, ook op jouw bedrijf levert dat kwalitatief een nog betere uitstraling op.

Leukermeer

Professionele promotie

Het gaat al lang niet meer alleen om de kwaliteit in de uitvoering; het complete plaatje moet kloppen. In combinatie met een animatieprogramma ontwerpen wij naar keuze een unieke lay-out voor jouw bedrijf. Alles professioneel, kant-en-klaar en op tijd in huis.

Lees meer

QV

Qui-Vive Vakantiespecials

Absolute hoogtepunten, daarvan ben je verzekerd met de activiteiten van Qui-Vive. Spelkussens, stormbanen, springkussens, maar ook specialisten op vele gebieden; altijd ruime keus voor een aantrekkelijk tarief.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat je verrassen door ons unieke aanbod!
We komen graag bij je langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook jouw animatie positief bijdraagt aan de positionering van jouw park.

Contact