Professionele uitstraling voor een betere beoordeling

Een volgende stap in professionalisering is aandacht voor uw promotiemateriaal.
Uitstraling is op alle niveaus steeds belangrijker.

Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om de kwaliteit in de uitvoering maar ook hoe het er allemaal uitziet.
Het gaat dan om goede materialen, leuke aankleding maar ook zeker om professionele promotie. Gasten wegen dat mee bij hun beoordeling.

Wij ontwerpen graag uw animatiehuisstijl: een eigen lay-out voor uw animatieprogramma’s, decordoeken, vlaggen, posters, flyers, wat u wilt. Desgewenst leveren wij al uw drukwerk tijdig bij u af.

Wij ontwerpen fantastisch promotiemateriaal voor u

Uw eigen lay-out voor animatieprogramma's

Deze extra service leveren wij u graag.
Uw animatieprogramma kan op een eigen unieke lay-out gekopieerd worden. Bij het ontwerpen weten we voor elk bedrijf de juiste sfeer neer te zetten. In combinatie met een animatieprogramma van de Animatie Compagnie zijn daar geen kosten aan verbonden.

Wilt u geen eigen animatie lay-out dan kunt u kiezen uit diverse thematische ontwerpen.

Professionele animatieproducten

Uw animatieteam maakt wekelijks decors en posters voor grotere activiteiten, de wekelijkse bingo of de jaarlijkse feestavond. Uit ervaring weet u dat de een daar beter in is dan de ander, terwijl voor u een constante kwaliteit heel wenselijk is.
Ook dat kunnen we voor u regelen. Full color decordoeken, vlaggen of posters voor een redelijke prijs en voor de zomer kant-en-klaar afgeleverd.

kosteloos materiaal

Zo kan het ook!

bingo spetterstad pluk en pien ontdeklab things 4 teens thijmse berg treintje WB 't veld Dex handleiding cottersehoeve duuntje wedstrijd kompas halloween handboek strandlab in de bongerd sprookjeswereld duiken veerhoeve tv zender hertshoorn zouterik luistert minidisco l'eau d'heure fast en beautiful grote vakantieshow indianen beringerzand alladin de vogel dance battle paardekreek

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact