Professionele uitstraling voor een betere beoordeling

Een volgende stap in professionalisering is aandacht voor het promotiemateriaal op jouw camping of vakantiepark.
Uitstraling is op alle niveaus steeds belangrijker.

Het gaat tegenwoordig niet meer alleen om de kwaliteit in de uitvoering maar ook hoe het er allemaal uitziet.
Het gaat dan om goede materialen, leuke aankleding maar ook zeker om professionele promotie. Gasten wegen dat mee bij hun beoordeling.

Wij ontwerpen voor jou graag een animatiehuisstijl: een eigen lay-out voor je animatieprogramma’s, decordoeken, vlaggen, posters, flyers, wat je maar wilt! Desgewenst leveren wij al het drukwerk tijdig bij je af.

Wij ontwerpen fantastisch promotiemateriaal

Een eigen lay-out voor animatieprogramma's

Deze extra service leveren wij graag en denken daarom met je mee. 
Jouw animatieprogramma kan op een eigen unieke lay-out gekopieerd worden. Bij het ontwerpen weten we voor elk bedrijf de juiste sfeer neer te zetten, ook voor jouw park. In combinatie met een animatieprogramma van de Animatie Compagnie zijn daar geen kosten aan verbonden. Wil je geen eigen animatie lay-out? Dan kun je kiezen uit diverse thematische ontwerpen.

Professionele animatieproducten

Het animatieteam maakt wekelijks decors en posters voor grotere activiteiten zoals de wekelijkse bingo of de jaarlijkse feestavond. Uit ervaring weten we dat de één daar beter in is dan de ander, terwijl een constante kwaliteit heel wenselijk is. Ook dat kunnen we regelen. Full-color decordoeken, vlaggen of posters voor een redelijke prijs en voor de zomer kant-en-klaar afgeleverd.

Valkenisse

Zo kan het ook!

bingo spetterstad ontdeklab cottersehoeve duiken zouterik de vogel paardekreek Witte Berg Leukermeer Scheldeoord Sportweek Droomwereld t Veld Hertshoorn Boomgaard

Meer weten?

Laat je verrassen door ons unieke aanbod!
We komen graag bij je langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook jouw animatie positief bijdraagt aan de positionering van jouw park.

Contact