Uw kind in de spotlights!

Wie wil er nou niet de ster van de avond zijn? Stralen op het podium als Elsa uit Frozen of als de kleine Zeemeermin of als de Leeuwenkoning. De kindermusicals en kids experiences maken het mogelijk en jaarlijks genieten ouders en kinderen van deze geweldige activiteiten.

Kids Experience: de succesvolle opvolger van onze kindermusicals!
Een nieuw concept is onze Kids Experience, een volledig verzorgde kinderactiviteit van 2,5 uur. Aangekleed en geschminkt als bijvoorbeeld Superheld, Kunstenaar, Masterchef of als Ridder, Tovenaar of Prinses gaan de kinderen verschillende activiteiten doen, opbouwend naar een feestelijk eindresultaat met een show of een officiële diploma-uitreiking. Eén groot feest voor elk kind!

Elke Kids Experience wordt geleverd met kleding voor alle deelnemers, draaiboek, muziek, flyers, posters en diploma’s. Alle activiteiten zijn volledig uitgewerkt met voorbeelden, mallen, opdrachten, etc..
U betaalt een bijdrage voor alle ondersteunende materialen, inclusief verzendkosten.

Kindermusicals: sterren schitteren op het podium!
Een kindermusical blijft een feest voor iedereen! De kinderen zijn een paar dagen met het animatieteam in de weer om een geweldige musicalshow te presenteren. Grotere en kleinere kinderen staan te stralen op het podium voor een volle zaal met enthousiast publiek. Een fotoshoot na afloop levert prachtige publiciteit op voor uw Facebook-pagina. We hebben ook een aantal musicals in het Duits vertaald.

Elke musical wordt geleverd als een pakket met kleding, decordoek, handleiding, scripts en muziek.
U betaalt een bijdrage voor alle ondersteunende materialen, inclusief verzendkosten.

tarzan KE KE tarzan musical kaarten KE vlinders sneeuwwitje KE jungle book tijgers KE tarzan mama mia

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact