Gewoon goed en makkelijk

Een animatieprogramma van de Animatie Compagnie geeft je bedrijf de meerwaarde waar steeds meer gasten om vragen.

Jaarlijks ontwikkelen wij een nieuwe basisopzet met activiteiten voor groot en klein. Een standaard format, maar toch vernieuwend en uitdagend. Dankzij deze opzet is dit programma aantrekkelijk geprijsd. Een uitstekend houvast voor het team, met de uitgebreide draaiboeken.

Standaardprogramma
Onze programmeurs hebben standaard programma’s ontwikkeld die op elk bedrijf net weer even anders zijn. Het type activiteit en het moment staan in een vast format, maar we zorgen er wel voor dat de invulling nooit hetzelfde is. 

Nieuw en verrassend voor elke doelgroep
We bieden een breed scala aan activiteiten en thema’s, die we jaarlijks uitbreiden. Kinderen, (pre)pubers, gezinnen en oudere kinderen: ieders behoefte komt uitgebreid aan bod. Ook qua thema's zijn de mogelijkheden groot. Denk bijvoorbeeld aan piraten, zomercarnaval, dieren & natuur, onderwaterwereld, superhelden of reis rond de wereld.

dac

Daarnaast organiseert het animatieteam talentenshows, toernooien en challenges, musicals en komen ook sport- & spelactiviteiten ruim aan bod. Heb jij op jouw park eigen activiteiten die je graag in het programma wil verwerken? Geen probleem, daar houden we natuurlijk rekening mee.

Altijd en direct op de hoogte
In de app heb je het programma met de bijbehorende draaiboeken altijd bij de hand. Handig om na te lezen wat er gaat gebeuren. Ook jouw team heeft via de Theo dAC App altijd inzicht in het programma en kan zich zo goed voorbereiden.

QV

Een greep uit de thema's

alle dagen feest Jungle Piraten Back to the Future Droomwereld Olympische Spelen

En zo maken we het je makkelijk

Het Basis Animatie Programma op een rijtje

 • Een vast werkschema voor 1, 2 of 3 personen
 • Alle activiteiten worden samen uitgevoerd (bij teams van 2 of meer)
 • Standaard programma draaiboeken in de Theo dAC App
 • Format dat wekelijks andere activiteiten programmeert
 • Keuze uit vaste basisthema's
 • Standaard lay-out
 • Basislijst materialen

Naar keuze:

 • Aanpassingen door ons met bedrijfseigen activiteiten
 • Specifieke materiaallijst
 • Eigen lay-out
 • Externe activiteiten en/of specialisten via Qui-Vive 
 • Duitse vertaling
 • Wij zetten het Basis Animatie Programma online in Leisurehub

Goede sfeer laat zich organiseren

Uitgelicht: Qui-Vive & Leisurehub

Qui-Vive vakantiespecials

Dankzij de directe samenwerking met Qui-Vive Evenementen en attractieverhuur zijn er tal van mogelijkheden om het programma nog aantrekkelijker te maken voor je gasten. De activiteiten zijn hierdoor aantrekkelijk geprijsd en wij verwerken de activiteit meteen in het programma.

 

Leisurehub

Liever zelf aan de slag met een animatieprogramma? Dat is mogelijk met onze online programmeermodule van Leisurehub! Jij hebt de tijd, wij leveren de kennis en kunde en delen deze via onze uitgebreide database. Meer weten over hoe je een eigen programma maakt met een eigen touch? Lees hier meer!

Alles uitstekend geregeld!

Elk jaar weer nieuwe thema's
Thematische lay-out
Print-klaar en op tijd in huis
Activiteitenkit en Mediabibliotheek
Programma en draaiboeken ook in app

Extra services

Je kunt altijd op ons rekenen met telkens nieuwe activiteiten en de beste ondersteuning.

Musical

Kids Experience & Musicals

Een andere wereld binnen handbereik!
Als ouder is toch niets mooier dan je kind (eren) te zien stralen op het podium? Onze musicals zijn al jarenlang één van de hoogtepunten in het animatieprogramma. En met de Kids Experience wanen kinderen zich even in een totaal ander wereld.

Lees meer

Theo App

App voor entertainers

Jongeren doen alles met hun smartphone of tablet, aangezien ze deze altijd bij zich dragen. In de Theo dAC App kunnen zij alle programma's en draaiboeken gemakkelijk terugvinden.

Lees meer

Crea

Activiteitenkit en Mediabibliotheek

Met onze activiteitenkit en mediabibliotheek zetten we een nieuwe stap in professionaliteit.

Een kit vol kant-en-klare activiteiten voor uw team met prachtig ontworpen kaartjes en gebruiksklare spellen. Ook vertaald in het Duits!

In de mediabibliotheek vinden onze entertainers een website vol posters, certificaten, diploma's en showkaartjes voor alle mogelijke thema's en activiteiten. Handig, snel en qua tekst zelf aan te passen.
Kortom, ook op jouw bedrijf levert dat kwalitatief een nog betere uitstraling op.

Leukermeer

Professionele promotie

Het gaat al lang niet meer alleen om de kwaliteit in de uitvoering; het complete plaatje moet kloppen. In combinatie met een animatieprogramma ontwerpen wij naar keuze een unieke lay-out voor jouw bedrijf. Alles professioneel, kant-en-klaar en op tijd in huis.

Lees meer

QV

Qui-Vive Vakantiespecials

Absolute hoogtepunten, daarvan ben je verzekerd met de activiteiten van Qui-Vive. Spelkussens, stormbanen, springkussens, maar ook specialisten op vele gebieden; altijd ruime keus voor een aantrekkelijk tarief.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat je verrassen door ons unieke aanbod!
We komen graag bij je langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook jouw animatie positief bijdraagt aan de positionering van jouw park.

Contact