Gewoon goed en gemakkelijk

Een animatieprogramma van de Animatie Compagnie geeft uw bedrijf de meerwaarde waar steeds meer gasten om vragen. De publiciteit erom heen creëert een enorme positieve impuls.

Elk jaar zijn de programma's nieuw en verrassend, met een grote diversiteit aan activiteiten die op ieder bedrijf zijn toe te passen. Elke doelgroep komt aan bod.

Standaardprogramma
Onze programmeurs hebben standaard programma’s ontwikkeld die op elk bedrijf net weer even anders zijn. Het type activiteit en het moment staat vast in een vast format, maar we zorgen er wel voor dat er nooit dezelfde invulling is bij een ander park. 

Nieuw en verrassend voor elke doelgroep
We bieden een uitgebreid scala aan activiteiten en thema’s, die we jaarlijks uitbreiden. Kinderen, (pre)pubers, gezinnen en oudere kinderen: ieders behoefte komt uitgebreid aan bod. Ook qua thema's zijn de mogelijkheden groot. Denk bijv. aan kabouters, natuur en dieren, power battle, superhelden of crime scenes. Daarnaast organiseert het animatieteam talentenshows, dance battles en musicals en heeft ook sport & spel een prominente rol in het programma. Een aantal musicals vertalen we tevens in het Duits, zodat ook de oosterburen op uw park mee kunnen genieten. Heeft u zelf activiteiten die u graag in het programma verwerkt ziet worden? Geen probleem, daar houden we natuurlijk rekening mee. 

Professionele lay-outs
Een professionele lay-out draagt bij aan de presentatie en beoordeling van uw animatieprogramma. U kunt kiezen voor uw eigen unieke lay-out of een thematische lay-out. Full color of zwart-wit, een boekje of op A4: u kiest zelf wat het best bij uw bedrijf past.

Uw animatieprogramma als marketingtool
Wilt u uw animatieprogramma als promotie al op uw website presenteren? Dat kan, zodra het programma klaar is mailen we u een opvallende button waardoor uw gasten, al lang voordat hun vakantie begint, het programma gemakkelijk in kunnen zien.

Direct op de hoogte
In de app heeft u het programma met de bijbehorende draaiboeken altijd bij de hand. Handig om na te lezen wat er precies gaat gebeuren. Ook uw team heeft via de entertainer-app altijd inzicht in het programma en kunnen zich zo goed voorbereiden.

Goede sfeer laat zich organiseren

Meer sfeer en beleving

Camping op z'n kop
Spontane acties van het team die dwars door het programma heen lopen, zorgen voor extra vrolijkheid. Uw gasten worden ermee verrast en vermaakt. Juist dat verrassingseffect zorgt voor extra vakantiebeleving. De glimlach blijft hangen.

Qui-Vive vakantiespecials
Door de directe samenwerking met Qui-Vive Attracties en Evenementen zijn er tal van mogelijkheden om het programma nog aantrekkelijker te maken voor uw gasten. Door de samenwerking kunnen we dit voor een scherpe prijs doen. En natuurlijk verwerken wij de inhuur meteen in het programma.

 

Extra themakleding en attributen
Hoe leuk is het als er echte piraten of tovenaars over uw bedrijf rennen tijdens activiteiten? Wij beschikken over een groot assortiment thematische kleding. Onze begeleiders hebben een kofferbak vol kleding waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Professionele animatieproducten
Het animatieteam maakt wekelijks decors en posters voor grote activiteiten, de wekelijkse bingo of de jaarlijkse touwtrek-wedstrijd. Ook dat kunnen we voor u regelen. Full color decors, vlaggen of posters voor een redelijke prijs worden voor de zomer kant-en-klaar afgeleverd.

een greep uit de thema's

superhelden jungle halloween onderwater kinderkook spooktocht csi glitter en glamour reis om de wereld alle dagen feest circus

En zo maken we het u gemakkelijk

In het kort

 • We bespreken we met elkaar de mogelijke thema’s
 • Bedrijfsspecifieke informatie nemen we met u door
 • Bedrijfseigen activiteiten kunnen worden toegevoegd
 • U kiest de lay-out
 • Kopieer-klaar ontvangt u het programma via e-mail of dropbox
 • In de app heeft u het programma en de nodige teaminfo altijd bij de hand

Praktische ondersteuning voor uw team

 • Het programma en draaiboeken in de entertainer app
 • Extra uitgewerkte activiteiten in de app
 • Activiteitenkit met kant-en-klare spellen
 • Mediabibliotheek met posters, certificaten en muziek
 • Handboek Kindertijd
 • Elke week een nieuw draaiboek
 • Themamuziek
 • Begeleiding: 3 keer in de 2 weken

Alles uitstekend geregeld!

Elk jaar weer nieuwe thema's
Thematische lay-out
Kopieer-klaar en op tijd in huis
Activiteitenkit en Mediabibliotheek
Programma en draaiboeken ook in app

Extra services

U kunt altijd op ons rekenen met telkens nieuwe activiteiten en de beste ondersteuning.

musical

Kids Experience & Musicals

Kinderen in de spotlight.
Niets mooier dan je kind te zien stralen op het podium. Dat wil toch iedere ouder?

Lees meer

app RE

App voor entertainers

Jongeren doen alles met hun smartphone of tablet, aangezien ze deze altijd bij zich dragen. In de Theo app kunnen zij alle programma's en draaiboeken gemakkelijk terugvinden.

Lees meer

poster showtime

Activiteitenkit en Mediabibliotheek

Met onze activiteitenkit en mediabibliotheek zorgen we voor een nieuwe stap in professionaliteit.

Een kit vol kant-en-klare activiteiten voor uw team met prachtig ontworpen kaartjes en gebruiksklare spellen. Ook vertaald in het Duits!

In de mediabibliotheek vinden onze entertainers een website vol posters, certificaten, diploma's en showkaartjes voor alle mogelijke thema's en activiteiten. Handig, snel en qua tekst zelf aan te passen.
Kortom, ook op uw bedrijf levert dat kwalitatief een nog betere uitstraling op.

lay out

Professionele promotie

Het gaat al lang niet meer alleen om de kwaliteit van de uitvoering: het complete plaatje moet kloppen. In combinatie met een animatieprogramma ontwerpen wij gratis een unieke lay-out voor uw bedrijf. Alles professioneel, kant-en-klaar en op tijd in huis.

Lees meer

Qui Vive vakantiespecials

Qui-Vive Vakantiespecials

Absolute hoogtepunten, daar bent u van verzekerd met Qui-Vive.

Spelkussens, stormbanen, springkussens, zeskampen; altijd ruime keus voor aantrekkelijk tarief.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact