Gewoon goed en gemakkelijk

Een animatieprogramma van de Animatie Compagnie geeft uw bedrijf de meerwaarde waar steeds meer gasten om vragen.

Elk jaar zijn onzeprogramma's nieuw en verrassend, met een grote diversiteit aan activiteiten die op ieder vakantiepark zijn toe te passen. Elke doelgroep komt aan bod.

Standaardprogramma
Onze programmeurs hebben standaard programma’s ontwikkeld die op elk bedrijf net weer even anders zijn. Het type activiteit en het moment staan in een vast format, maar we zorgen er wel voor dat de invulling nooit hetzelfde is. 

Nieuw en verrassend voor elke doelgroep
We bieden een breed scala aan activiteiten en thema’s, die we jaarlijks uitbreiden. Kinderen, (pre)pubers, gezinnen en oudere kinderen: ieders behoefte komt uitgebreid aan bod. Ook qua thema's zijn de mogelijkheden groot. Denk bijv. aan piraten, zomercarnaval, dieren & natuur, onderwaterwereld, superhelden of reis rond de wereld. Daarnaast organiseert het animatieteam talentenshows, diverse toernooien en challenges, musicals en komen ook sport- & spelactiviteiten ruim aan bod in het programma. Heeft u op uw park eigen activiteiten die u graag in het programma wil verwerken? Geen probleem, daar houden we natuurlijk rekening mee. 

Professionele lay-outs
Een professionele lay-out draagt bij aan de uitstraling en beoordeling van uw animatieprogramma. U kunt kiezen voor uw eigen unieke lay-out of een thematische lay-out. Full color of zwart-wit, een boekje of op A4: u kiest zelf wat het best bij uw bedrijf past.

Uw animatieprogramma als marketingtool
Wilt u uw animatieprogramma als promotie op uw website presenteren? Dat kan, zodra het programma klaar is mailen we u een link waardoor uw gasten, al ruim voordat hun vakantie begint, het programma alvast kunnen bekijken.

Direct op de hoogte
In de app heeft u het programma met de bijbehorende draaiboeken altijd bij de hand. Handig om na te lezen wat er precies gaat gebeuren. Ook uw team heeft via de entertainer-app altijd inzicht in het programma en kan zich zo goed voorbereiden.

Goede sfeer laat zich organiseren

Meer sfeer en beleving

Camping op z'n kop
Spontane acties van het team die dwars door het programma heen lopen, zorgen voor extra vrolijkheid. Uw gasten worden ermee verrast en vermaakt. Juist dat verrassingseffect zorgt voor extra vakantiebeleving. De glimlach blijft hangen.

Qui-Vive vakantiespecials
Dankzij de directe samenwerking met Qui-Vive evenementen en attractieverhuur zijn er tal van mogelijkheden om het programma nog aantrekkelijker te maken voor uw gasten. De activiteiten zijn hierdoor aantrekkelijk geprijsd en wij verwerken de activiteit meteen in uw programma.

 

Extra themakleding en attributen
Hoe leuk is het als er echte piraten of tovenaars over uw bedrijf rennen tijdens activiteiten? Wij beschikken over een groot assortiment thematische kleding. Onze begeleiders hebben een kofferbak vol kleding waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Professionele animatieproducten
Het animatieteam maakt wekelijks decors en posters voor grote activiteiten. Onze mediabibliotheek helpt hen bij het snel maken van een poster met professionele uitstraling. Maar ook full-color decors of vlaggen kunnen wij met voordelige tarieven voor u regelen en worden voor de zomer kant-en-klaar afgeleverd.

Een greep uit de thema's

alle dagen feest Jungle Piraten Back to the Future Droomwereld Olympische Spelen

En zo maken we het u gemakkelijk

In het kort

 • We bespreken we met elkaar de mogelijke thema’s
 • Bedrijfsspecifieke informatie nemen we met u door
 • Bedrijfseigen activiteiten kunnen worden toegevoegd
 • U kiest de lay-out
 • Printklaar ontvangt u het programma via e-mail of dropbox
 • In de app heeft u het programma en de nodige info altijd bij de hand

Praktische ondersteuning voor uw team

 • Het programma en draaiboeken in de entertainer app
 • Extra uitgewerkte activiteiten in de app
 • Gratis activiteitenkit met kant-en-klare spellen
 • Mediabibliotheek met posters, certificaten en muziek
 • Elke week een nieuw draaiboek
 • Themamuziek
 • Begeleiding: 3 keer in de 2 weken

Alles uitstekend geregeld!

Elk jaar weer nieuwe thema's
Thematische lay-out
Print-klaar en op tijd in huis
Activiteitenkit en Mediabibliotheek
Programma en draaiboeken ook in app

Extra services

U kunt altijd op ons rekenen met telkens nieuwe activiteiten en de beste ondersteuning.

Musical

Kids Experience & Musicals

Kinderen in de spotlight.
Niets mooier dan je kind te zien stralen op het podium. Dat wil toch iedere ouder?

Lees meer

Theo App

App voor entertainers

Jongeren doen alles met hun smartphone of tablet, aangezien ze deze altijd bij zich dragen. In de Theo app kunnen zij alle programma's en draaiboeken gemakkelijk terugvinden.

Lees meer

Crea

Activiteitenkit en Mediabibliotheek

Met onze activiteitenkit en mediabibliotheek zetten we een nieuwe stap in professionaliteit.

Een kit vol kant-en-klare activiteiten voor uw team met prachtig ontworpen kaartjes en gebruiksklare spellen. Ook vertaald in het Duits!

In de mediabibliotheek vinden onze entertainers een website vol posters, certificaten, diploma's en showkaartjes voor alle mogelijke thema's en activiteiten. Handig, snel en qua tekst zelf aan te passen.
Kortom, ook op uw bedrijf levert dat kwalitatief een nog betere uitstraling op.

Leukermeer

Professionele promotie

Het gaat al lang niet meer alleen om de kwaliteit in de uitvoering; het complete plaatje moet kloppen. In combinatie met een animatieprogramma ontwerpen wij naar keuze een unieke lay-out voor uw bedrijf. Alles professioneel, kant-en-klaar en op tijd in huis.

Lees meer

QV

Qui-Vive Vakantiespecials

Absolute hoogtepunten, daarvan bent u verzekerd met de activiteiten van Qui-Vive.

Spelkussens, stormbanen, springkussens, maar ook specialisten op vele gebieden; altijd ruime keus voor een aantrekkelijk tarief.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat u verrassen door ons unieke aanbod. We komen graag bij u langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook uw animatie positief bijdraagt aan de positionering van uw bedrijf.

Contact