Altijd een professional bij de hand

Animatiemanagement is ons paradepaardje. De nieuwste activiteiten en thema's op jouw park. Intensieve samenwerking met een vaste manager, die de animatie onder controle heeft en houdt.

Onze creatieve en deskundige animatiemanagers nemen de visie en kennis van onze organisatie mee. Zij creëren samen met jou een origineel animatieconcept. Met Animatie Management ben je zeker van een uniek programma(concept) en zijn continuïteit en kwaliteit gewaarborgd.
De manager is tevens verantwoordelijk voor de benodigde materialen en de intensieve begeleiding en ondersteuning van het team. Zo nemen we op het gebied van de animatie als het werk en de zorgen uit handen.

Samen op weg naar kwaliteit

Wil jij dit jaar een echte kwaliteitsverbetering aanbrengen in de animatie van jouw park of camping? Wij bieden die mogelijkheid, door één van onze vaste teamleden een deel van hun tijd aan jouw bedrijf te koppelen. Zij zijn creatief en deskundig en kunnen altijd terugvallen op onze organisatie. Binnen het Animatie Management ontwikkelen wij creatieve animatieconcepten in nauwe samenwerking met jou en integreren we deze in het programma.

Animatie Management; jouw animatie van A tot Z geregeld!

Begeleider

Sfeer en beleving is gegarandeerd met jouw eigen recreatiemanager

De manager verzorgt het hele seizoen de animatie op jouw vakantiepark of camping, ontwikkelt maatwerkprogramma's, koopt de materialen in en plaatst jouw team en begeleidt ze zeer intensief. Continuïteit bij een jarenlange samenwerking werpt op deze manier zijn vruchten af. Ons doel is dan ook om jaarlijks met nieuwe ontwikkelingen te komen, waarvan jij als eerste profiteert. Wij garanderen sfeer en beleving op jouw park!

Spetterdisco

En zo maken we het je makkelijk

Animatie Management op een rijtje:

 • Alles van Programma op Maat
 • Een eigen animatiemanager, die alle tijd en aandacht heeft
 • Visie en beleidsontwikkeling met een plan voor de komende jaren
 • Eigen animatieconcept (met nieuwe, speciaal ontwikkelde, activiteiten)
 • Jaarlijkse evaluatie en bijsturing van het concept
 • Intensieve begeleiding en plaatsing van het team
 • Materiaalinkoop en -beheer
 • Duitse vertaling

Naar keuze:

 • Wij maken het programma in Leisurehub
 • Sfeerverhogers en Qui-Vive activiteiten naar keuze worden verwerkt in programma, draaiboek en lay-out
 • Bedrijfstraining mogelijk

Goede sfeer laat zich organiseren

Uitgelicht: Qui-Vive & Leisurehub

Qui-Vive vakantiespecials

Dankzij de directe samenwerking met Qui-Vive Evenementen en attractieverhuur zijn er tal van mogelijkheden om het programma nog aantrekkelijker te maken voor je gasten. De activiteiten zijn hierdoor aantrekkelijk geprijsd en wij verwerken de activiteit meteen in het programma.

 

Leisurehub

Liever zelf aan de slag met een animatieprogramma? Dat is mogelijk met onze online programmeermodule van Leisurehub! Jij hebt de tijd, wij leveren de kennis en kunde en delen deze via onze uitgebreide database. Meer weten over hoe je een eigen programma maakt met een eigen touch? Lees hier meer!

Alles uitstekend geregeld!

Vaste recreatiemanager
Visie en beleidsontwikkeling
Plaatsing van uw teams
Intensieve begeleiding
Eigen animatieconcept

Extra services

Je kunt altijd op ons rekenen met telkens nieuwe activiteiten en de beste ondersteuning.

Musical

Kids Experience & Musicals

Een andere wereld binnen handbereik!
Als ouder is toch niets mooier dan je kind (eren) te zien stralen op het podium? Onze musicals zijn al jarenlang één van de hoogtepunten in het animatieprogramma. En met de Kids Experience wanen kinderen zich even in een totaal ander wereld.

Lees meer

Theo App

App voor entertainers

Jongeren doen alles met hun smartphone of tablet, aangezien ze deze altijd bij zich dragen. In de Theo dAC App kunnen zij alle programma's en draaiboeken gemakkelijk terugvinden.

Lees meer

Crea

Activiteitenkit en Mediabibliotheek

Met onze activiteitenkit en mediabibliotheek zetten we een nieuwe stap in professionaliteit.

Een kit vol kant-en-klare activiteiten voor uw team met prachtig ontworpen kaartjes en gebruiksklare spellen. Ook vertaald in het Duits!

In de mediabibliotheek vinden onze entertainers een website vol posters, certificaten, diploma's en showkaartjes voor alle mogelijke thema's en activiteiten. Handig, snel en qua tekst zelf aan te passen.
Kortom, ook op jouw bedrijf levert dat kwalitatief een nog betere uitstraling op.

Leukermeer

Professionele promotie

Het gaat al lang niet meer alleen om de kwaliteit in de uitvoering; het complete plaatje moet kloppen. In combinatie met een animatieprogramma ontwerpen wij naar keuze een unieke lay-out voor jouw bedrijf. Alles professioneel, kant-en-klaar en op tijd in huis.

Lees meer

QV

Qui-Vive Vakantiespecials

Absolute hoogtepunten, daarvan ben je verzekerd met de activiteiten van Qui-Vive. Spelkussens, stormbanen, springkussens, maar ook specialisten op vele gebieden; altijd ruime keus voor een aantrekkelijk tarief.

 

Lees meer

Meer weten?

Laat je verrassen door ons unieke aanbod!
We komen graag bij je langs om samen een passend voorstel te maken, zodat ook jouw animatie positief bijdraagt aan de positionering van jouw park.

Contact